standardne papirne kese - papirne kese sa ruckama

Papirne kese sa unutrašnjom ručkom

Poznata kao kesa za namirnice ili kesa za šoping, papirna kesa je neizostavni deo naših života koji nam olakšava svakodnevnicu.

Naše papirne kese izrađene su sa unutrašnjom ili spoljašnjom ručkom i četvrtastim dnom. Ravna ručka izrađena od visokokvalitetnih celuloznih vlakana omogućava korišćenje kese u raznim oblastima poslovanja, za najrazličitije proizvode. U zavisnosti od potreba i želja klijenata, kese mogu biti izrađene u različitim dimenzijama, od smeđeg ili belog papira.

IZRADA NAŠIH KESA

Proizvedene na najsavremenijim mašinama za konfekcioniranje, naše kese mogu biti bez štampe, ili sa štampom do šest boja, pa klijenti mogu dobiti kvalitetno, kreativno, praktično i ekološki orijentisano rešenje za pakovanje, ali i promociju svojih proizvoda.

SPECIFIKACIJA

MATERIJAL

BOJE

ravna
unutrašnja ili
spoljašnja
ručka

četvrtasto dno

GRAMATURA

DIMENZIJE

Štampanje serijskih i promenljivih podataka, BAR-kodova i QR kodova

Naš novi sistem, koji omogućava štampanje promenljivih bar-kodova i QR kodova na svakoj od papirnih kesa, donosi revoluciju u pakovanju i prodaji robe. Ovi kodovi se generišu pomoću softvera koji svakoj papirnoj kesi dodeljuje jedinstveni kod, a zatim ga na njoj štampa tokom proizvodnog procesa.