O nama

Intertron > O nama

Porodična kompanija sa iskustvom od preko 20 godina u papirnoj industriji

Predano radimo na uspostavljanju održivog sistema u oblasti papirne industrije koji je građen kroz postepen i stabilan razvoj, a ogleda se u stručnosti, inovativnosti, poslovnoj kulturi i kvalitetnim proizvodima po meri kupaca. Кvalitet bez kompromisa i jednostavno rešenje za svakog klijenta naši su osnovni ciljevi, zbog čega konstantno ulažemo u najkvalitetniju opremu i obuku kadrova.
Osim uvoza i distribucije papira, poslednjih 15 godina predano usavršavamo proizvodnju papirne ambalaže, među kojom se ističu papirne kese. Kako bismo odgovorili na zahteve klijenata i pružili im najkvalitetnije proizvode, u Vršcu smo 2021. godine otvorili najmoderniji pogon za proizvodnju papirnih kesa.
Održivost, zaštita životne sredine i društvena odgovornost su ključni elementi naše poslovne filozofije. Veoma dobro razumemo važnost dugoročne ravnoteže između poslovnih aktivnosti, ekoloških i društvenih uticaja. Smatramo da je odgovorno poslovanje ključno za izgradnju poverenja kupaca, zaposlenih i zajednica u kojima poslujemo.

200

zaposlenih u kompaniji

25

.000t
godišnja potrošnja papira

500

.000.000
kesa godišnji kapacitet proizvodnje